Tandimplantater Lyngby

Når man er så uheldig at tabe en eller flere tænder, så har de fleste mennesker et ønske om at få de manglende tænder erstattet, især hvis det er et sted i munden, hvor det kan ses, fx en fortand. Der er ofte mulighed for at få en eller flere tandimplantater (dvs. kunstige tænder). Forud for behandlingen skal man igennem en grundig forundersøgelse, hvor vi kan vurdere, om en tandimplantat behandling er den korrekte behandling. Det er vigtigt for os, at vi finder den bedste og mest holdbare tandimplantat løsning til alle vores patienter, her på tandlæge klinikken i Lyngby.Et tandimplantat er en kunstig rod, som sættes fast i kæbebenet, hvor der mangler en eller flere tænder. Oven på tandimplantatet kan man anbringe en krone eller bro afhængig af, hvor mange tænder der mangler. Implantatet har form som en skrue og er lavet af titanium. Titanium har den egenskab, at den vokser sammen med knoglen. Et tandimplantat er derfor holdbart i meget lang tid (nogle gange livslangt).

En anden fordel ved et tandimplantat er, at man ikke skal bruge nabotænderne til at holde en eventuel tandbro på plads.

Ældre mennesker kan også have god gavn af tandimplantater, hvis de har haft proteser i mange år. Årsagen er, at gummerne skrumper med årene og derfor kan det være svært at holde proteserne på plads.Kunstige tænder ser ud som almindelige tænder og føles også som almindelige tænder. Kronen på implantatet har en farve, der matcher de eksisterende tænder, så man ikke kan se, at man har fået kunstige tænder.

Vi starter med at operere tandimplantatet ned i kæbeknoglen. Herefter skal der gå noget tid, hvor det ikke bliver belastet. Når det er helet færdigt, går vi videre med processen og sætter den kunstige tand fast. Da der er tale om kirurgi, har vi en gang om måneden besøg af Kim Aaes, som er tandlæge med speciale i kirurgi. Det gør, at vores patienter ikke behøver at tage andre steder hen, men kan få foretaget tandimplantat operationen på vores klinik i Lyngby. Inden vi går i gang med behandlingen, sørger vi altid for at informere grundigt om fordele og ulemper ved behandlingen samt forklare om behandlingens forløb.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om tandimplantat behandlingerne her på tandklinikken i Lyngby.

Hjemmeside af Web-Sites - Hostet hos Internet 123