Tandkroner & tandbroer Lyngby

Hvis du har været så uheldig at knække en tand, og en almindelig fyldning ikke er mulig, kan du i de fleste tilfælde få lavet en tandkrone. En tandkrone er oftest en porcelæns-skal, der sættes uden på din egen tand for at beskytte tanden. Tandkronen sidder fast og fungerer som en almindelig tand.På tandklinikken i Lyngby vil vi forinden undersøge de muligheder, der er for at få et pænt tandsæt igen. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når vi skal vurdere, hvilken løsning, der er den bedste og den mest holdbare. Derfor får vores patienter en omhyggelig information, inden vi går i gang med opgaven.​

Her på tandklinikken i Lyngby har vi valgt kun at bruge danske tandkroner og tandbroer, som er fremstillet i danske laboratorier. Hermed kan vi stå inde for både kvalitet og holdbarhed.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at rodbehandle tanden, forinden kronen fremstilles. En rodbehandlet tand er skrøbelig, og en tandkrone vil beskytte tanden, så denne ikke kan knække.

En tandkrone kan også være nødvendig, hvis tanden har en stor fyldning, der er blevet slidt.

​Hvis der ikke er noget tand tilbage til at sætte en tandkrone fast på, er det muligt at lave en tandbro i stedet. Her vil man så bruge de tilstødende tænder som støtte for at holde tandbroen på plads.Ved begge metoder vil ”tanden” føles og se ud som en almindelig tand. Desuden vil vi naturligvis sørge for at matche farven på tandbroen eller tandkronen, så den kommer til at passe fint med dine andre tænder. Derfor vil man sjældent kunne se, at man har fået lavet en krone eller en bro. Tandbro og tandkrone behandlingerne udføres her på tandklinikken i Lyngby, og der bruges lokalbedøvelse, så vi sikrer os en smertefri behandling. Holdbarheden på kroner og broer er ofte langt over 10 år, men kan variere fra patient til patient, da den er afhængig af flere ting som eksempelvis mundhygiejne og belastning.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om behandling med tandkrone og tandbro her på tandklinikken i Lyngby.

Hjemmeside af Web-Sites - Hostet hos Internet 123