Få hjælp med tandlægeskrækken

Hvis du lider af tandlægeskræk, er det meget vigtigt, at du fortæller os om det. Prøv at sætte ord på, hvad det er, du er bange for, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. Det giver os mulighed for at hjælpe dig igennem behandlingen så lempeligt som muligt. Det betyder meget, at der er en gensidig tillid. Derfor lægger vi stor vægt på, at der er god tid til behandlingen, og at du føler dig så tryg og afslappet som muligt, når du er på tandklinikken her i Lyngby. Vi giver os god tid til at forklare, hvad der skal ske, inden vi går i gang med en undersøgelse eller en behandling. Det kan i de fleste tilfælde betyde, at du kan slappe mere af, når du er forberedt på, hvad der skal ske. Alting kommer til at foregå i dit tempo og du kan altid bede om en pause. Aftal eventuelt med os på forhånd, at du ønsker en pause, hvis du løfter venstre hånd.Hvis det på grund af tandlægeskræk er mange år siden, du har været ved tandlæge, vil vi gerne tilbyde en grundig indledende samtale. Her vil vi blandt andet fortælle om de forskellige behandlinger og om muligheden for smertefri bedøvelse.

Vi vil også spørge ind til tandlægeskrækken, hvis det er svært for dig at sætte ord på. Hvis der er noget, du er i tvivl om, så spørg endelig. Det kan være en god idé at starte med nogle hyppige tandlægebesøg, så du kommer ind i en god rytme. Med tiden kan der så gå længere tid imellem

Der er mange gode råd til, hvordan man kan bekæmpe sin tandlægeskræk. Vi vil her fortælle om nogle af dem, og så er det op til dig at finde det, der hjælper bedst for dig. Nogle mennesker slapper af, når de hører musik, for det kan være med til at bremse alle de tanker, man har omkring tandlægebesøget. For andre har vejrtræknings- og afspændingsøvelser vist sig at være til stor hjælp. Det kan også hjælpe at tage en ven eller et familiemedlem med som støtte. Man skal huske, at man ikke er alene om problemet. Der er rigtig mange mennesker, der lider af tandlægeskræk, og der er ikke noget at være flov over.

Her på tandklinikken i Lyngby har vi stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og vi lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse hos os.
Hjemmeside af Web-Sites - Hostet hos Internet 123